各地
资讯
当前位置:中华betway787网 >> 英语四级betway787 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2019年英语四级词汇模拟题(10)

2019年英语四级词汇模拟题(10)

中华betway787网   2019-01-31   【

2019年英语四级词汇模拟题(10)

  1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.

  A. oral B.platform C.rude D.shield

  2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.

  A. authority B.interpretation C.instruction D.institution

  3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.

  A. departure B.donkey C.destination D.discount

  4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.

  A. gap B.break C.globe D.equality

  5. Careful planning and hard work will _______ our final success.

  A. enclose B.ensure C.discharge D.deny

  6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.

  A. worried B.doubted C.apologized D.dissolved

  7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.

  A. focus B.object C.preserve D.fix

  8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.

  A. exchanged B.altered C.modified D.cooked

  9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.

  A. double B.joint C.orginate D.diverse

  10. He has a bad impression of his _______ in the office.

  A. colleagues B.bullets C.barbers D.audience

  11. His eyes _______ with rage but he did not dare to say anything.

  A. flashed B.wicked C.voted D.protested

  12. The list is arranged according to the _______ professions of the audience.

  A. respective B.responsible C.resource D.resolution

  13. This is our _______. So you can do what you need to do here.

  A. substance B.schedule C.notice D.noun

  14. That rich man has been dead for a long time but his ________ is still not known to the public.

  A. sausage B.shelf C.portion D.will

  15.I could have _______ such a situation but I didn’t.

  A. forecast B.overcome C.shed D.urged

  16.I prefer a _______ typewriter to an automatic one.

  A. mechanic B.manual C.merchant D.mental

  17.If you want to stop for a moment, just press the ‘_______’ button on your tape recorder.

  A. toilet B.thumb C.violin D.pause

  20.I have _______ three terrible English examinations this week.

  A. observed B.operated C.undergone D.suffered

  参考答案:

  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

  11.A 12.A 13.B 14.D 15.A 16.B 17.D 18.D 19.A 20.C

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 新东方四级词汇词根+联想记忆法:乱序版
    ¥48.00
  • 新东方大学英语四级betway787超详解真题+模拟试题
    ¥34.90
  • 大学英语四级阅读180篇含六大题源外刊记单词+四级语法与阅读理解难句
    ¥47.30
  • 2018年6月大学英语四级真题详解+标准预测试卷词汇写作翻译
    ¥45.40