各地
资讯
当前位置:中华betway787网 >> 英语四级betway787 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2019年英语四级词汇模拟题(8)

2019年英语四级词汇模拟题(8)

中华betway787网   2019-01-30   【

2019年英语四级词汇模拟题(8)

  1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.

  A.apparent B.appearing C.approaching D.apart

  2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.

  A.peaks B.hills C.phases D.pink

  3.He gave us a good _______ of his experience.

  A.demonstration B.frequency C.descripton D.instruction

  4.You have your choice of three _______ of ice cream.

  A.varieties B.tops C.respects D.decks

  5.This sick man was _______ in a blanket.

  A. input B.issued C.ensured D.wrapped

  6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.

  A.bond B.zone C.butter D.zoo

  7.Rock music usually _______ the young people in most countries.

  A.applies to B.appeals to C.amazes D.actress

  8.Would he have seen you if you hadn’t _______ to him?

  A. intended B.waved C.expressed D.debt

  9.Everyone _______ the right to his own opinion.

  A. imitates B.requests C.deserves D.outlines

  10. I’m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.

  A.clean B.fix C.wax D.oven

  11. He felt _______ of what he had done in school.

  A.shy B.ash C.advisable D.ashamed

  12. Milk,butter,and cheese are _______ here from the farms.

  A. imported B.transferred C.transformed D.transported

  13.I never realized that someday I would be married to a _______.

  A.molecule B.oxygen C.genius D.rug

  14.We all _______ your coming to help us.

  A.appropriate B.appreciate C.admit D.affect

  15.What they are _______ about is which comes first: the chicken or the egg?

  A.summing B.striking C.stirring D.arguing

  16.I certainly didn’t intend to _______ your plans.

  A.upset B.shake C.shave D.drag

  17.If you want a pen, look inside the _______ of the desk.

  A.box B.drawer C.major D.melt

  18.Under no _______ will I go there again.

  A.circumstances B.situation C.giant D.happen

  19.This supermarket developed rapidly under his _______.

  A.administration B.suggestion C.approach D.appearance

  20.That is a _______ point of view. I don’t agree with you.

  A.crystal B.protein C.union D.conservative

  参考答案:

  1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C

  11.D 12.D 13.C 14.B 15.D 16.A 17.B 18.A 19.A 20.D

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»